Milovníci seafoodu v nejvyšší kvalitě to nemají v suchozemské zemi jednoduché. Přímo v srdci Prahy se ale nachází místo, které právě na tomto konceptu postavilo svou nabídku a uspělo: Zdenek’s Oyster bar. Od roku 2011 nabízí fine dining gastronomii založenou na kombinaci surovin nejvyšší kvality, fusion receptech inspirovaných Asií, moderních technik a lokálních ingrediencí. Základem zdejší nabídky jsou pochopitelně ústřice v nejvyšší kvalitě – ať už v klasické podobě nebo v některé z nápaditých fusion úprav. S ústřicemi se pochopitelně snoubí „bublinky“, v Oyster baru si hosté mohou vybrat z neuvěřitelných 180 druhů champagne, od známých champagne domů po méně známé značky vyráběné v malých, rodinných vinařstvích. Pro milovníky kreativního fine diningu je navíc vždy připravena sezonní nabídka jídel vytvořených zdejším šéfem kuchyně Davidem Vláškem. Přijďte si vychutnat zdejší neopakovatelnou atmosféru a kuchyni!
Toužíte po klidném útočišti uprostřed okouzlující horské krajiny? Objevte kouzlo údolí Valle di Casies v srdci Jižního Tyrolska. Právě tady už 75 let vítá své hosty Hotel Quelle Nature Spa Resort – místo, kde se snoubí moderní komfort, srdečná pohostinnost a opravdový odpočinek. Oslavte výjimečné hotelové výročí třeba v nových střešních lázních Timeless Spa.
Uprostřed majestátní krajiny Dolomit, v malebném městečku Völs am Schlern, se ukrývá jeden z nejzajímavějších, nejoriginálnějších a nejunikátnějších hotelů v Itálii – Romantik Art Hotel Turm. Tento hotel není jen místem k přespání, ale skutečným uměleckým zážitkem, který propojuje historii, moderní design, kulinářské umění a srdečnou pohostinnost v harmonii s přírodou.
Restaurace BRICK’S – Hergetova Cihelna v centru Prahy připravila pro letošní podzim a zimu sérii tematických akcí, které spojí originální gastronomii s jedinečnou atmosférou. Od strašidelného Halloweenu přes svatomartinské hody a adventní šnečí speciality až po vánoční nabídku a slavnostní silvestrovské menu.